Coronamaatregelen

ALGEMEEN

INFORMATIE OVER CORONA-MAATREGELEN

TractorPullingZele respecteert alle verplichtingen, richtlijnen en aanbevelingen die ons worden opgelegd .

Indien de regels veranderen in aanloop naar of tijdens ons evenement zal TPZ samen met het gemeentebestuur beslissen wat er mogelijk is .

Dergelijke wijzigingen en de mogelijke gevolgen van gewijzigde verplichtingen, richtlijnen en aanbevelingen waarover wij geen controle hebben, geven de tickethouder geen recht op een schadevergoeding of terugbetaling.

Bij ongunstige weersomstandigheden zullen er GEEN Tickets worden terug betaald .

Indien door corona-maatregelen de wedstrijd niet kan doorgaan zullen de Tickets geldig zijn voor de eerstkomende Editie .

Iedere TicketKoper houdt zich aan de Regels en volgt nauwgezet de instructies van onze Corona stewards.

MONDMASKERS ZIJN VERPLICHT .
MONDMASKERS MOGEN ENKEL AFGEZET WORDEN BIJ HET PLAATSNEMEN AAN EEN TAFEL .

TPZ gelooft er alvast in dat wanneer iedereen zich houd aan de regels , we er samen een mooi evenement kunnen van maken.

LAATSTE UPDATE

Beste Bezoeker ,

Op 15 augustus is er opnieuw Tractorpulling Zele. Eén van de grootste wedstrijden van België!
Na een jaar van verplichte pauze en heel veel doorzettingsvermogen zijn we eindelijk terug.
De gemeente Zele gaf ons groen licht om Tractorpulling Zele te organiseren onder de voorwaarde dat we deze editie laten verlopen volgens de geldende coronamaatregelen. We overlopen hier nog even de regels die op 14 en 15 augustus van kracht zullen zijn:
14 Augustus : Tractorpulling Zele Schlagert + Eetfestijn = HORECAREGELS:

  • Mondmaskers zijn verplicht wanneer u zich verplaatst in de tent, eens u aan tafel zit mag dit af
  • Handen ontsmetten aan de ingang
  • Tafels van maximum 8 personen
  • Eten en drinken is enkel zittend toegestaan

15 Augustus : Truck- en Tractorpulling Zele = REGELS VOOR EVENEMENTEN:

Alle bezoekers zullen nog voor de inkom en de kassa de COVID SAFETY CHECK passeren.De security zal daar iedereen controleren op een geldig Covid Safe Ticket of Covid vaccinatiecertificaat. (Er is een helpdesk / sneltestzone voorzien, mochten zich hier problemen voordoen). Mondmasker dragen en afstand houden is verplicht tot na deze controle. U kan de evenementenzone enkel zonder problemen betreden mits u aan 1 van de volgende voorwaarden voldoet:

  • Het voorleggen van een officieel (digitaal) certificaat (Covid Safe Pass) waaruit blijkt dat u volledig bent gevacineerd + 14 dagen voor de vaccins van Pfizer, Moderna, Astra-Zeneca en + 28 dagen voor het vaccin van Johnson & Johnson OF
  • Het voorleggen van een officieel (digitaal) certificaat (Covid Safe Pass) waaruit blijkt dat u in de afgelopen 6 maanden bent genezen van het Covid-19 virus OF
  • Het voorleggen van een negatieve PCR-test die maximaal 48 uur oud is voor toegang tot het evenement. OF
  • Ook kan je via de overheid u digitaal paspoort laten opsturen ,bel naar078787850 en geef je rijksregister nr. door en binnen 1 week heb je u certificaat . (wel enkel geldig voor personen die voor 1 aug hun 2 de prik hebben gehad) .
  • We zijn er ons van bewust dat het niet voor iedereen evident is om met het Covid Safe Ticket of een geldig Coronapaspoort aan de ingang te komen. Daarom hebben we beslist om voor de toegang te voorzien in een sneltest-centrum. Hier zullen medisch geschoolde personen een sneltest (weliswaar betalend : 10 € / test) afnemen, zodat jullie na een wachttijd van 15 min en een negatieve test alsnog het evenement binnen kunnen. We hopen hiermee om onze bezoekers tegemoet te komen in de administratieve maatregelen / problemen rond de corona . Hierop zullen onder geen beding uitzonderingen worden toegestaan.

Binnen de evenementenzone gelden er geen afstandsregels en mondmaskerplicht. Het staat u uiteraard vrij om de regels toch te blijven volgen.
Let op: Binnenin de VIP-tent en de Grote tent blijven de horecaregels wel van kracht. (dus mondmaskerplicht wanneer u zich hierin verplaatst)

Als laatste willen wij u vragen: Denk ten allen tijde aan uw eigen veiligheid en die van uw naasten.

Wij kijken er alvast enorm naar uit om jullie te mogen ontvangen op Tractorpulling Zele 2021 en laten we er samen een veilige en onvergetelijke editie van maken!
Het bestuur van TractorPulling Zele

Meer info over de meest recente veiligheidsmaatregelen kan u steeds op onze website vinden.
Heeft u vragen, twijfel niet om ons te contacteren. (Sofie 0477/93.32.01)